//Horgásztábor

Horgásztábor

Gruber Mihály Ifjúsági és sport horgásztábor 2018 Július 16-20-ig kerül megrendezésre. Idén bevezették az új horgászati törvényt, amely megnehezíti egy kicsit a dolgunkat. Kötelezővé tették a horgász engedélyt mindenkinek, aki horgászbotot vesz a kezébe, persze nem az otthoni használatra gondoltunk, hanem a tényleges vízparton való horgászatról.  🙂 Tehát a táborban való részvételhez kötelezően horgász igazolvánnyal kell rendelkezni MINDENKINEK! Az ára 2300 Ft. Ez ifjúsági horgász igazolvány, melyet minden 14. életévét be nem töltött gyermek kaphatja, horgászvizsga nélkül. Aki idén tölti, be a 14 évét annak már felnőtt horgász igazolványt kell csináltatni. Jelentkezni csak így lehet! Az igazolványt a Hari-hari horgászboltban készítik el. (Budapesti út 132.) A tábor ára idén 10.000.- Ft lesz, ebben ahogy eddig is a háromszori étkezés, ebéd éteremben, horgász kellékek spiccbotos horgászathoz. Akinek nincs, horgászbotja annak biztosítunk horgászbotot is.

A JELENTKEZÉS LEZÁRULT!

By |2018-07-01T14:57:32+02:002018, április 10th|Programok|0 Comments

Leave A Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..


Warning: chmod() has been disabled for security reasons in /var/www/evogy.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 42