Kérdésed van? Hívj vagy írj bizalommal: +36 20 390 4909 |evogy@evogy.hu

Rendezvényeink

Rendezvényeink2020-05-28T08:14:46+00:00

HORGÁSZTÁBOR

Immáron 13. alkalommal került megrendezésre a Grúber Mihály Ifjúsági- és Sporthorgász Tábor, mely minden évben töretlen sikert arat. 12 évvel ezelőtt még pár fős pecázgatásnak indult, de mára már közel 70 gyereknek nyújt kikapcsolódást az öt napos tábor.

JELENTKEZÉS

SZERETET KONYHA

Sajnos élnek a környezetünkben olyan emberek, olyan családok, akiknek egész évben nélkülözniük kell. Ezt talán még nehezebb feldolgozni az ünnepek közeledtével. Ezért karácsonykor három napon keresztül főzünk a rászoruló embereknek, emellett ajándékokat, segélycsomagokat állítunk össze, azokat pedig házhoz visszük. Különös figyelmet fordítva a gyerekekre, hogy legyen nekik ajándék a fa alatt.

GYEREKNAP

A városi gyereknapot lelkes támogatóink közbenjárásával, hosszú évek óta az ÉVÖGY szervezi. Egy nap, amikor a gyerekeké a főszerep, így igyekszünk a kedvükben járni színpadi programokkal, testfestéssel, palacsintával, lovaglási lehetőséggel és számos más játékkal.   

MIKULÁS HÁZHOZ MEGY

A december az ünnepekről és az ajándékozásról szól. Nem csak karácsonykor segítünk, de mikulás napján is megadjuk a lehetőséget a családoknak, hogy házhoz rendelje az ÉVÖGY télapóját. Amennyiben szeretnéd ha az otthonodban meglepjük a gyermekedet/gyermekeidet, akkor a lenti gomb megnyomásával töltsd ki a jelentkezési lapot és felvesszük veled a kapcsolatot.

MIKULÁST KÉREK

FÖLD NAPI SZEMÉTSZEDÉS

A Föld napján csapatunk a város különböző pontjain szemétszedéssel járul hozzá a környezet tisztaságához.