Kérdésed van? Hívj vagy írj bizalommal: +36 20 390 4909 |evogy@evogy.hu

Szeretet ebéd

2020 mindenkinek kihívást jelent. Idén Karácsony ünnepe, a koronavírus járványra tekintettel, igencsak szokatlan módon zajlik majd szerte a világon. A már évek óta megrendezésre kerülő események idén elmaradnak. Így van ez az ÉVÖGY Egyesület megszokott programjainak egy részével is. Az Egyesület kicsiknek és nagyoknak egyaránt rendezett karácsonyi meglepetéseket, különböző tavaszi-nyári programokat, melyből idén csak a Gruber Mihály Ifjúsági és Sporthorgász Tábort tudtuk megtartani.
Amire joggal lehetünk büszkék, az az ünnepek között tartandó Szeretet Ebédünk. Idén decemberben is minden erőnkkel azon leszünk, hogy egy adag meleg ebédet eljuttassunk a rászorulóknak. Sajnos a jelenlegi helyzetben olyanok is segítségre szorulhatnak, akik a korábbi években soha, hiszen sokan vannak, akiknek a megélhetése a járvány miatt egyik napról a másikra ellehetetlenült.
Ezért kérjük Önöket, segítsenek abban, hogy ha tudnak olyan idős, fiatal embertársukról, vagy családokról, akik a két ünnep között örülnének egy adag melegételnek, kérjük jelezzék felénk, december 20-ig.
Folyamatosan figyelemmel kísérjük a korlátozó intézkedéseket, melyek hatással vannak arra is, hogyan juthatnak majd hozzá a rászorulók az ebédhez. A korlátozások miatt személyesen nem lehet átvenni az ételt, de erre is találtunk megoldást.
Egyesületünk csapata a melegételt idén házhozszállítással juttatja el a rászorulók részére.
Idén a finom ebéd mellé, egy kis gyümölccsel is tudunk kedveskedni.
Reméljük a nehézségek ellenére mindenki szeretetben, egészségben, és békességben tölti az ünnepeket!
Az ételosztás időpontjai: 2020. december 27-28-29. 12-15 óra közötti időben!
Üdvözlettel,
ÉVÖGY Egyesület!
By |2020-12-14T15:31:45+00:00május 28th, 2020|Aktualitások|